L

Haneseth VVS Bodø  AS

Besøksadresse
Verkstedveien 1,
8008 Bodø

Postadresse
Haneseth VVS Bodø,
Postboks 184, 8001 Bodø

Telefon
Mobil: 75 53 50 60

Epost
vvsbodo@haneseth.now

Om Haneseth VVS Bodø

Haneseth VVS Bodø AS ble startet i 2018 som en del av Haneseth Gruppen. 
Selskapet har kontorsted sammen med Haneseth Bodø i Verkstedveien 1.

08.12.201610:12 Tommy Børli

Marked

Haneseth VVS Bodø AS et rørleggerforetak i Bodø som primært utfører og prosjekter sanitær, varme-, kjøleanlegg og slukkeinstallasjoner. 

Vi er for tiden 3 rørleggere med med svennebrev og lang erfaring innen faget. 

Samlokalisering med Haneseth Bodø, Haneseth Automasjon, og Haneseth Sikkerhet gjør oss til en slagkraftig aktør hvor vi leverer totalteknisk oppdrag på VVS og elektriske arbeider, og våre kunder har ett kontaktpunk.

Haneseth VVS Bodø har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering og utførelse innenfor Sanitæranlegg, varme-, og kuldeanlegg og Slukkeanlegg.

 

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2018 passert 300 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfordisse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.

Sentral godkjenning

google map